KLik-klik

Pages

Monday, March 28, 2011

Cool School Breaks Special @ PJK

Salam Blogger.......Wee~Busynye Cik Lyn ni...Baru-baru ni Cik Lyn terlibat dengan program Netbook Distribution kat kawasan Tg.Malim. Penatnye la...Tapi tak banyak pon..eh, tajuk lain..Cerita pasal bende lain plak..ehehehe...CErita ni sebenarnye patut keluar awal sikit..Tapi aku penat sangat, sampai malas nak menulis entry..So,aku masukkan jugak untuk tatapan rakan2 blogger..Wee~





Sempena cuti sekolah yang lepas, ofis Cik Lyn de wat program khas untuk adik-adik. Saje je sebenarnye, wat program ni..Takdela cuti sekolah adik-adik ni terbuang begitu sahaja..betul x??Program kali ni bukan sekadar permainan tetapi kami adakan beberapa buah bengkel yang sesuai untuk adik-adik ni teroka. Antaranya Bengkel Photoscape, Bengkel Blogger dan yang paling mencabar Bengkel Digital Story Telling (DST). Yang bestnye adik-adik kat Felda Besout 4 ni memang happening gilerrla...Semua semangat nak join aktiviti ni..Mane taknye hadiah yang pihak kami sediakan boleh dikatakan menarik untuk adik-adik ni dapatkan. Okey.Tak nak cakap banyak dah..Jom tengok~





Bengkel Photoscape ~ creative adik2 ni edit picture

Sesi bengkel dengan adik2 + pemenang..


Bengkel Blogger + hadiah2 yang kami sediakan untuk adik2..



Done ~ wajah2 pemenang, yg ptg semua happy~
*Hope next punya aktiviti dapat sambutan yang menggalakkan mcm ni lagi..Pasti Kak Lyn & Kak Anis akan sediakan hadiah yg lagi best untuk korang...okey adik2!!!
MyEm0.Com

2 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Cik LYN

salam pekenalan
salam ukhwah

terima kasih follow phd

Wassalam

Cik Lyn said...

Wa'alakumussalam Rozali....
Salam perkenalan....
support sesama blogger....
ur most welcome....