KLik-klik

Pages

Saturday, February 26, 2011

"Jom join Bloglist Pak Cek Biola.."

Assalamulaikum semua.............

Memandangkan aku da di tag oleh Cik ANA untuk join bloglist ni....
So, aku pon nak ajak korang sume join contest ni jugak....
Ape salahnye mencuba kan??
Walaupon Blog aku ni tak la gempak cam blog-blog orang lain....

sO, Cik Lyn rasa nak join KATEGORI "BLOGKU CHILL" la Pak Cek Biola....

Ape tunggu lagi korang...tak susah pon nak join contest ni...
Jom join ramai-ramai...Sape-sape yang berminat nak join boley check kat Blog Pak Cek Biola!!!

Nak tag:
1.Miss Bunga
2.Cik Anis
3.ErmerNor

Done!!!!!

8 comments:

Rozuan Ismail said...

tq join

anamizu said...

yeyy kak lyn join!! hehe

recent post : |puisi untuk sahabat|

Cik Lyn said...

Rozuan: most welcome....

Anamizu:tq jgk sbb tag akk...teringin je nk join contest...tp asik berlengah2...ni la 1st contest yg akk join...pasni ley la tag byk2 ye...hik3...

renjerkabloi said...

renjer pun kene tag..join2! hehe tq..:)

renjerkabloi said...

renjer pun kene tag..join2! tq hehe..:)

Cik Lyn said...

Renjer:wahh...sampai 2 komen sma ni...isk3....da kne tag tu,ape lagi..jomla join...saje meriahkan suasana...^_^

LiErOSe~QiEmi said...

hahahah.. sejak mengandung ni gile malas nak buat tag2 ni.. nanti mood datang akak buat ek hihihhihi... jgn marah aa mak uda.. bile nak datang ni???? kitorang dah rindu dah ni, lama tak jumpa..

Cik Lyn said...

lierose:eheheehe..xpe...saje je nk tag..mmg nk g sna...tp dgr citer akk nk gi kursus ye??hm...org nk g sna 3hb ni....